5 Mayıs 2011 Perşembe

Yazasım Var 1

Bugün çok yorucu geçen günlerimden biriydi benim için. Yine sabahtan akşama hiçbir şey yapmadım(Kütüphanede bir saat kadar bitirme çalıştım ama onu saymıyorum). Sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmayıp insan nasıl bu kadar yorulabiliyor? Hayır sabahtan akşama oradan oraya koşup tonla işi hallettikten sonra hala daha iş yapacak enerji bulduğum günlerin sırrı ne peki? Bu ne yaman tezat, bu ne yaman çelişkidir Uğur Bey? Hayır hiçbir şey yapmadıktan sonra akşam yorgun argın bir yere oturunca psikolojik olarak da çöküyor insan. Tamam biraz abartıyor olabilirim, psikolojik olarak çökmedim henüz ama şu anda evet tam şu anda bitirme yazması gereken ben ikicizgiarasinda yazi yaziyorum. Bitirme demişken, Bitirme Projesi (B.P.) büyük bir istikrar, azim ve kararlılıkla Beni Bitirme Projesi'ne(B.B.P.) dönüşüyor benden söylemesi. Şimdi Selman bu yazıyı okursa ıvır zıvır, liseli kız bikbiklemesine benzer bir yazı yazmışsın .... gibi olmuş diyecek. Klavyemden bu kadarı geliyor şimdilik ne yapalım. Sahi Selman nerede ki...

2 yorum:

  1. Burdayım. N'oldu, bi durum mu var?

    Hem niye öyle diyim ya, herkes takılsın kafasına göre arkadaş. Beni niye herkese laf atan, hiç bir şeyi beğenmeyen bir insanmış gibi gösteriyorsun. Ben öyle bi insan mıyım?

    Yeminle de hiç aklımdan geçmedi liseli bik bik falan. Blog dediğin olay bıdı bıdı vıdı vıdı zaten. Az blogger var hakketen çok kaliteli işler çıkaran, çok sağlam yazılar yazan. Senin de onlardan biri olmaya kasmadığın çok açık. (Zaten kassan da olaman, o ayrı. eheheh :)

    Neyse işte. Öyle.
    Gorüşürük.

    YanıtlaSil
  2. Anam Selman yaşıyormuş! Bİz bilemedik beyim sizin ne yaptığınızı. Benim en iyi tahminim parmak uçlarınız su toplayana kadar gitar tıngırdatma işi ile hemhal olduğunuz ama yarın anlarız neler oluyormuş.

    Bloglar ile ilgili dediğin de doğru arkadaş. Doğru söze ne yapsak? Ben parmakla gösteririm mesela :=)

    YanıtlaSil

Sen de Karala İki Satır